Egyéni tanulás

A gyengébb tanulmányi teljesítmény hátterében nagyon sok tényező áll. Az egyike ezeknek az, hogy a tanulók nem ismernek tanulási módszert. Az egyéni tanulási lehetőséget választó tanulók megtanulnak egy tanulási módszert, amellyel a matematika is kiválóan megérthető, de a módszer más tárgyak tanulásához is alkalmazható.

Egyéni tanulási formában sajátságos, egyénre szabott haladási ütemben, a tanuló saját tananyagának feldolgozása a cél. A tanulási akadályokat azonnal kezelem, és kellemes légkörben, és sok sikerélmény közepette oldjuk meg a feladatokat.

A tapasztalatom az, hogy ebben a tanulási formában sokkal gyorsabban elhangzanak a „…jé, ez ennyi?…” vagy a „…várjál, várjál, tudom…” felismerések.

Mint minden más dologban a matematikai képességek elakadásai is teljesen egyediek, mindenkinél más és más okok húzódnak meg a mélyben. Egyéni oktatási formában az okok feltárása és kezelése tehát egyénre szabottan történik.

Ennek az oktatási formának a hátránya az, hogy annak leellenőrzése, hogy a tanuló mit tud, ha egyedül találkozik szembe a feladattal, otthonra marad. Persze a következő alkalommal megfelelő segítséget adok, ha szükséges.

Az egyéni oktatási forma díja: 5000 Ft/60 perc