„“… de ki van ez a matek találva”.“

“Amikor 6.-os koromban a matekot gyűlölve, nulla önbecsüléssel megérkeztem Tibihez, nem gondoltam volna, hogy egyszer örömteli szórakozásként, sőt mi több, hobbiként gondolok majd a matekra, hiszen a szüleim azért is hoztak át az állami iskolából, mert szinte mindenből bukásra álltam. Tavaly érettségiztem minden tantárgyból és akkor a nagy sietség miatt csak 4-esre sikerült a matek.
Mivel az egyetemre, ahova jelentkezni szeretnék, követelmény az ötös és egyébként is a többi ötös érdemjegyem mellett nem nézett ki szépen az az egy négyes matekból, így újra csináltam idén a középszintű matek érettségit.
Tibi egy éven keresztül rám szánta az idejét, hogy felkészítsen.
91 %-os ötös eredményt szereztem.
Nehezen tudom szavakba önteni, hogy mennyire hálás vagyok neki és mennyire hatékony volt az, ahogyan tanított engem.
Mindig tudja, hogy mi hiányzik a teljes megértéshez. Szuper vázlatokat és rajzokat készít, észreveszi és kezeli amikor egy ponton nem ért meg valamit az ember és nem hald tovább addig amíg ki nem tisztulnak a dolgok. A legtöbb feladattípushoz több megoldási módot is felsorakoztat, hogy az ember ki tudja választani a számára legkedvezőbbet. De, ami a számomra a legfontosabb volt, hogy megmutatta a mateknak az élvezhető érdekes és hasznos oldalát és minden óra végén lenyűgözve jöttem ki a teremből, mivel rácsodálkoztam a tényre, hogy ,,de ki van ez a matek találva”.
Most, hogy vége az érettségi felkészülésnek azon töröm épp a fejem, hogy milyen hasznos ürüggyel mehetnék még vissza Tibihez tanulni.,, -Gáspár Noémi

« Vissza a többi sikerbeszámolóhoz