„Kevesebb, mint 1 évet jártam csak hozzá, de meglett az eredménye!“

A matek számomra mindig is nagyon problémás tantárgy volt és nagyon nehezen találtam olyan tanárt, aki el tudta magyarázni. Az utolsó gimnáziumi évemben rájöttem, hogy ha sikeresen le szeretnék érettségizni matekból, akkor muszáj lesz tanárt keresnem, mert egyedül nem birkózom meg ezzel a tantárggyal.

Amikor elkezdtem Tibihez járni, az teljesen más volt, mint előtte a többi magántanárnál. Ő az én nyelvemen beszélt és mindent el tudott magyarázni úgy, hogy valóban meg is értettem. Emellett sokat gyakoroltunk és így meg is maradt a tudásom. Az órák mindig jó hangulatúak voltak, és ha valami nem volt teljesen világos számomra azt rögtön észrevette és addig magyarázta, amíg meg nem értettem. Emellett az is nagyon jó volt, hogy az elején megbeszéltük, hogy nekem a cél nem az elmúlt 11 év összes matematika anyagának a megértése, hanem csak egy sikeres érettségi és így végig erre koncentráltunk. Nem csináltunk semmi felesleges gyakorlatot, csak olyan feladatokat, amik az érettséghez segítettek.

Ami még fontos volt, hogy mivel az iskola mellett részidőben dolgoztam is, nagyon nehezen tudtam az időmet beosztani, sokszor az utolsó pillanatban kellett variálnom. A régebbi tanáraimnál ezzel mindig probléma volt, de Tibi ezen a területen is nagyon megértő volt, ami szuper! Kevesebb, mint 1 évet jártam csak hozzá, de meglett az eredménye! Az érettségim sikerült, pedig ez eleinte lehetetlennek tűnt a szememben! Köszönöm Tibi! 🙂


« Vissza a többi sikerbeszámolóhoz