„mindenki sikeres érettségit tett, nem kellett reszketve menni a vizsgára“

„30 év után ültem be újra az iskolapadba, ráadásul úgy, hogy az első gimnáziumi évet osztályvizsgával indítottam. Sose felejtem el, mikor Tibornak előálltam az osztályvizsgás ötletemmel, az volt a válasz, nem lesz könnyű, de nem kivitelezhetetlen. Természetesen nagyon nagy szorgalom kellett hozzá, de Tibortól maximális segítséget kaptam. Én mindig szerettem a matekot, de 30 év  távlatában volt mit bepótolni, feleleveníteni. 

2 hónap alatt olyan tudásra tettem szert, hogy négyes osztályvizsgát tettem, amit egyértelműen neki köszönhetek.

A továbbiakban rendszeresen látogattam a matematika óráit. Az órák nagyon jó hangulatban teltek el, a feladatokat addig magyarázta, míg mindenki meg nem értette. Szólni sem kellett, látta rajtunk, ha nem megy. Barátként kezelt minket, és nem “buta” tanulónak, pedig….Sok matek tanárt ismerek, de magyarázni egyik sem tudott úgy, mint Tibor.

Ennek eredményképpen, mindenki sikeres érettségit tett, nem kellett reszketve menni a vizsgára, magabiztosak voltunk, mert tudtuk, hogy olyan tanárunk volt, aki  maximálisan felkészített minket.

Bátran ajánlom mindenkinek, és itt szeretném még egyszer megköszönni neki, hogy megtanította, és megszerettette az egész osztállyal a matematikát. E. Mária”


« Vissza a többi sikerbeszámolóhoz