„Tibi feltárta nekem a matek világos oldalát!“

Nem vagyok egy matekos elme. Ezalatt azt értem, hogy már általános iskolában gondjaim voltak a matekkal. Sosem értettem igazán az összefüggéseket, és a logika összhangját. Ennek ellenére általában sikerült mindig egy 3-ast összeszednem az adott témából.

A középiskolában folytatódott a kálváriám… egyre nehezebb anyagok, egyre kevesebb megértés. Annak ellenére, hogy addigra már meggyűlöltem a matekot, kénytelen voltam órákat matekozgatni éjszakánként, hogy rájöjjek a megoldásra, és összekaparjak egy elégséges jegyet, bár az érettségi ennek ellenére jól sikerült.

Jelenleg a Corvinus egyetem hallgatója vagyok, és az “imádott” tantárgy itt is elkísért. Ekkor találtam rá Tibire, egy barátnőm ajánlása által.
Már az első alkalom rengeteget segített, és letisztáztunk olyan alapvető fogalmakat, amelyek segítettek a megértésben, és rájöttem, hogyha az ember érti a fogalmakat nem is olyan nehéz a matek.

Pár alkalom után, már szívesen vettem elő a matekot gyakorolni, mert megértettem, és tudtam, hogyha bárhol elakadok, tudom folytatni, vagy segítséget kapok benne.

Ez a segítség rengeteg magabiztosságot adott a vizsgákon, és a vizsgák is jól sikerültek.
Jószívűen csak ajánlani tudom Tibit, hiszen nekem is feltárta a matek világos oldalát, és a nem szeretett tantárgy kedvelté vált.
Köszönöm Tibi!


« Vissza a többi sikerbeszámolóhoz